درمان تبخال Options
درمان تبخال Options
Blog Article
عسل مانوکا میتواند بدون رقیقسازی به شکل مستقیم استفاده شود.
شما میتوانید هر روز دو یا سه بار از روغن سیر در موضع تبخال استفاده کنید.
کسانی که از کاندوم استفاده نمیکنند و یا به اشتباه از آن استفاده میکنند، احتمال ابتلا به این بیماری را دارند.
پمادهای ضد ویروسی مثل پماد پنسیکلوویر یا کرم موضعی دوکوسانول نمونه هایی از موارد ذکر شده هستند. در صورتی که در همان ابتدای بیماری از این پماد و کرم ها استفاده کنید می توانید تاثیر قابل توجه آنها را طی چند روز مشاهده کنید.
برای بسیاری از مردم این نکته روشن نیست که تبخال بیماری واگیردار است یا خیر؟ اما همان طور که در قسمت های قبل گفتیم منشا این بیماری یک ویروس است.
چگونه جوان بمانیم و از پیری زودرس جلوگیری کنیم؟ کلید جوانی در دستان شماست
روغن نعناع فلفلی هم اثر مثبتی بر ازبینرفتن ویروس تبخال دارد. برای استفاده از این گیاه:
آسیکلوویر مهمترین داروی درمان تبخال می باشد که برای درمان تبخال و زونا استفاده میشود. برای مصرف این پماد ابتدا محل تبخال را شسته و خشک کرده سپس مقدار کمی از پماد آسیکلوویر را بر روی موضع تبخال گذاشته به نحوی که تمامی آن را بپوشاند. این کار را هر سه ساعت یکبار انجام دهید.
کلیهی حقوق این وبسایت متعلق به شرکت دانش بنیان فنآوری اطلاعات نوین آسان تِک مانا است.
یکی از بیماریهایی که عموما با تبخال داخل دهان اشتباه گرفته میشود، آفت دهانی است. ضایعات آفت عموما در داخل دهان، زبان، گلو و گونههای بیمار ایجاد میشوند. این ضایعات اغلب صاف بوده، مسری نیستند و دراثر ویروس هرپس سیمپلکس هم ایجاد نمیشوند و این درحالی است که تبخالها معمولاً در لبها، داخل و بیرون دهان فرد به شکل واضحی مشاهده میشوند.
در این روش شما میتوانید به کمک آبنمک گرم، ویروس های موجود در بینی خود را از بین ببرید که این موضوع به کاهش تب کمک زیادی میکند.
آشنایی با روشهای درمان کنه سگ درمان تب به ما آموزش میدهد چگونه تب را پایین بیاوریم تا در زمان نیاز بتوانیم از آنها استفاده کنیم. به همین خاطر تصمیم گرفتیم تا چند روش درمان خانگی برای کاهش سریع تب را با یکدیگر مرور کنیم.
مطالب دیدنی: ۱۰ روش طبیعی و خانگی برای درمان گلودرد شدید
پزشکان معمولا در مورد افرادی این داروها را تجویز می کنند که دچار عوارض جدی بیماری تبخال لب شده باشند و یا اینکه بخاطر شرایط خاص خود در معرض مبتلا شدن به بیماری به طور مکرر قرار گرفته باشند.